Praktijk voor levenskunst en mindfulness

Doorgaande groep mindfulness

Enkele verzuchtingen die met regelmaat terugkomen.

 Samen mindfulness beoefenen werkt zo veel beter dan alleen.

 Hoe kan ik mijn beoefening gaande houden als de training voorbij is?

 Ik voel dat het werkt en dat het mij echt iets brengt, maar het is alsof dat nu nog maar net aan het beginnen is en nu is de training al voorbij.

 Het is veel makkelijker om te oefenen onder begeleiding

 Ik zou de draad graag terug opnemen en twijfel of ik dan een hele training opnieuw moet volgen. Zijn er andere wegen?Ik organiseer tweewekelijks een avondsessie (van anderhalf uur) met een vaste groep mensen om samen de eerder opgedane mindfulnesskills te onderhouden en te verdiepen. We zullen samen mediteren, en er zal gelegenheid zijn om gestructureerd te delen over de meditaties en bijbehorende ervaringen.

De avonden zullen doorgaan indien er minstens 6 mensen zich engageren tot deelname aan de reeks van 6 avonden. Zo geef je je zelf minimum gedurende extra 3 maanden gestructureerde oefenmomenten

De groep mag maximum 8 mensen tellen , zodat ik hem live kan aanbieden in een ruimte waar we anderhalve meter afstand kunnen houden en die goed geventileerd wordt. De avonden kunnen bij gelegenheid ook online bijgewoond worden, maar ervaring leert dat dat de mate waarin je kan deelnemen aan de uitwisselingsmomenten beperkt.

Data:

Maandag 10 jan, 24 jan, 7 febr, 21 febr, 7 mrt, 21 mrt, telkens van 19.30u-21u

Prijs:

De reeks kost 150€ en gaat door vanaf minimum 6 inschrijvingen.

Locatie

Naamsevest 118 3000 Leuven

Inschrijvingen zijn vanaf nu geopend. ( volzet vanaf 8 mensen)

Inschrijven kan door een mailtje te sturen en 150€ over te maken op BE 91 7343 0719 6076 op naam van Marleen Van den Bosch met vermelding doorgaande groep mindfulness voorjaar 2022.