praktijk voor levenskunst en mindfulness

Stress en burn out coaching

Indien je geconfronteerd wordt met overspannenheid of burn-out, is het fijn om support te krijgen om met dit gegeven goed om te gaan. De diagnose slaat vaak in als een bom en even lijkt het alsof alle grond onder je voeten wegvalt. Toch blijkt een burn-out een gelegenheid om weer connectie te maken met jezelf en te kijken waar het voor jou echt om gaat.

In een coachingstraject gaan we samen op zoek naar wat jou belast heeft en hoe je daar verandering in kan brengen. Dat kan betekenen dat je verandering bewerkstelligt in je context en/of in hoe je met die context omgaat.

We gaan eerst werken aan zelfzorg. Dat bestaat uit oefeningen en begeleiding om tot rust en ontspanning te komen. Vervolgens gaan we samen meer zicht krijgen op hoe je omgaat met je gedachten en emoties en kijken of je daar vrijer in kan worden.Tot slot gaan we samen een analyse te maken van je werksituatie en wat je daarin kan en wil veranderen. We kunnen eventueel ook samen je werkhervatting voorbereiden. En je kan support blijven krijgen in de eerste werkweken na je herstel.

Ik werk volgens het stress en burn-out access- model en maak daarbinnen gebruik van ACT en mindfulness.

Gemiddeld beslaat een dergelijk traject een 6 tot 10 tal sessies.

Een sessie kost 50€.

Aanmelden of verdere vragen stellen kan via het contactformulier.